Jdi na obsah Jdi na menu

Kurz CV – ŽIVOTOPIS

NOVÝ PRODUKT  NA TRHU DLE NOREM CV Europass - s námi jdete dál

Kurz se hodí zejména pro všechny budoucí uchazeče o zaměstnání v německy mluvících zemích. Součástí kurzu je nácvik dalších nutných dovedností jako např. seznamování, small-talk, přijímací pohovor atd. Náplní kurzu je i zlepšování obecných jazykových znalostí a řečových dovedností, které jsou nepostradatelnou součástí pro absolvování kurzu.

ROZSAH KURZŮ: 13 x 90 min. týdně (20 hodin)

ZAČÁTEK KURZŮ OD 17:00 hod. nebo od 18:45 hod. - bude upřesněno.

Přihláška ke stažení - PŘIHLÁŠKA DO KURZŮ SK 2012-13

 
KURZ CV
 
Termín
13.09.2012
06.12.2012
 
Cena 2.500Kč

Speciální kurz německého jazyka zaměřený na tvorbu vlastního životopisu je určen těm zájemcům, kteří se chtějí naučit samostatně si vytvořit vlastní strukturovaný životopis jak v českém, tak německém jazyce a okomentovat jej. Kurz se hodí zejména pro všechny budoucí uchazeče o zaměstnání v německy mluvících zemích. Součástí kurzu je nácvik dalších nutných dovedností jako např. seznamování, small-talk, přijímací pohovor atd. Náplní kurzu je i zlepšování obecných jazykových znalostí a řečových dovedností, které jsou nepostradatelnou součástí pro absolvování kurzu.

Cílem je individuální sestavení strukturovaného životopisu na základě daného formátu CV Europass a jeho okomentování, dovednost reagovat na dotazy týkající se vlastní profese a správná strategie pro úspěšnou žádost o pracovní místo na německém pracovním trhu.

Vstup do kurzu za předpokladu ovládání jazyka na úrovni SERR A2. Doporučujeme si ověřit své znalosti v krátkém  testu.

 Znalostní test A2      Správné odpovědi